S-a dat startul înscrierilor la semimaratonul Galaţi

Ediţia a treia a semimaratonului Galaţi, eveniment sportiv organizat de Fundaţia Comunitară, care are drept scop atragerea de fonduri pentru comunitatea locală, se va desfaşura duminică, 11 septembrie, în oraşul vecin, începând cu ora 9,00. Reprezentanţii ONG-urilor au propus pentru această ediţie 17 proiecte, iar cei care se înscriu în competiţie pot opta pentru unul dintre ele. Concurenţii aleg o cauză pentru care vor alerga şi o vor susţine prin taxa de participare. Din această taxă şi din donaţii 88% din bani vor fi direcţionaţi pentru cele 17 proiecte, iar 12% vor fi folosiţi de Fundaţia Comunitară pentru organizarea evenimentului de pe 11 septembrie. Participanţii pot alege proba de semimaraton, pe distanţa de 21 km, pentru care plătesc o taxă de 75 lei, pot opta pentru cea de ştafetă, formată din trei alergători (3 x 7 km), fiecare dintre ei urmând să parcurgă câte o tură de traseu, taxa aici fiind de 50 lei, sau pentru cros, pe distanţa de 7 km, pentru care vor plăti tot 50 de lei. De asemenea, concurenţii mai pot participa la cursa populară de 3,5 km unde plătesc 30 lei, sau se pot înscrie la cursa copiilor pe distanţa de 350 de metri, unde de asemenea, se plăteşte tot 30 de lei.

La ediţia a treia, organizatorii au programat şi o probă inedită, cea a alergării alături de animale de companie, taxa aici fiind de 30 lei. Startul curselor de semimaraton (ora 9.00), ştafetă (ora 9.30) şi cros (ora 10.00) se va da din zona Spicul, de la “Fata pe valuri”, traseul fiind acelaşi, ca în ediţiile anterioare.

Îi invităm pe toţi cei care iubesc alergarea şi faptele bune să se înscrie la Semimaraton Galati 2016 - cel mai important eveniment din estul României în calendarul alergătorilor profesionişti şi amatori, organizat de Fundaţia Comunitară Galaţi în scopul strângerii de fonduri pentru finanţarea unor proiecte menite să satisfacă nevoi ale comunităţii. Fiecare participant are libertatea de a selecta ce cauză şi ce cursă doreşte, în funcţie de preocupările intelectual-emoţionale şi de condiţia fizică”, se specifică în comunicatul emis de organizatori. Plata taxei de participare se poate face la sediul Fundaţiei Comunitare Galaţi, Parcul pentru Tehnologia Informaţiei, Strada Portului, numărul 23, camera 503, prin transfer bancar în contul RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001, la Daily Pub - partener în organizarea semimaratonului Galaţi 2016 şi on-line pe site-ul semimaratongalati.ro.

Orice SHARE pe care îl daţi la această pagină sau articol îmi este de foarte mare ajutor şi totodată ajută ca problema autismului să fie cunoscută de câţi mai mulţi oameni.
Luptăm împreună împotriva autismului!
SHARE vă rog!

1 Comment

  1. Liverpool | | Reply

    Awesome blog. I enjoyed reading it! Thank you!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.