Select languages from the upper right corner menu

La mulţi ani, copilule! La mulţi ani, Raluca!

În urmă cu doi ani, tremuram de emoţii pe holurile maternităţii, mai mult sau mai puţin pregătiţi să facem cunoştinţă cu tine, cu puiul de om ce urmai să ocupi cel mai important loc în familia noastră.

Astăzi, emoţiile încă ne mai încearcă, privind cele 24 de luni în care ai început să urci pe treptele vieţii. Emoţii cu gândul la câte am trecut împreună, emoţii la fiecare durere şi bucurie, la fiecare zâmbet şi privire de aur pe care ni le oferi în prezent. Fericirea pe care chipul tău o radiază este hrana noastră de zi cu zi şi nimic nu o poate înlocui. Împreună am obosit nopţile şi tot împreună ne-am odihnit, ne-am ţinut de mâini când ai început să faci primii paşi, explorând lumea noastră.

Şi dacă Dumnezeu hotărăşte să ne întărească de acum încolo, tot împreună, iubita noastră mică, vom reuşi, unul lângă altul, să trecem peste toate încercările vieţii, singurul nostru scop fiind TU! Tu să creşti mare şi sănătoasă, să fii fericită, să te bucuri de tot ceea ce viaţa îţi poate oferi de acum încolo!

ani02

Mama şi tata te iubesc enorm!

La mulţi ani!

Orice SHARE pe care îl daţi la această pagină sau articol îmi este de foarte mare ajutor şi totodată ajută ca problema autismului să fie cunoscută de câţi mai mulţi oameni.
Luptăm împreună împotriva autismului!
SHARE vă rog!

O donaţie sau o sponsorizare este un sprijin important pentru continuarea terapiei ABA pe care Raluca o face în prezent.

1 Comment

  1. Sis | | Răspunde

    2 anișori iubirea mea mică!!! La multi ani copila scumpa si dulce!!!Te iubesc mult mult mult!!!!.Sa fii sănătoasă și să ai parte de tot ce este mai frumos si minunat in viața!Pup gurita ta dulce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.