La mulţi ani, copilule! La mulţi ani, Raluca!

În urmă cu doi ani, tremuram de emoţii pe holurile maternităţii, mai mult sau mai puţin pregătiţi să facem cunoştinţă cu tine, cu puiul de om ce urmai să ocupi cel mai important loc în familia noastră.

Astăzi, emoţiile încă ne mai încearcă, privind cele 24 de luni în care ai început să urci pe treptele vieţii. Emoţii cu gândul la câte am trecut împreună, emoţii la fiecare durere şi bucurie, la fiecare zâmbet şi privire de aur pe care ni le oferi în prezent. Fericirea pe care chipul tău o radiază este hrana noastră de zi cu zi şi nimic nu o poate înlocui. Împreună am obosit nopţile şi tot împreună ne-am odihnit, ne-am ţinut de mâini când ai început să faci primii paşi, explorând lumea noastră.

Şi dacă Dumnezeu hotărăşte să ne întărească de acum încolo, tot împreună, iubita noastră mică, vom reuşi, unul lângă altul, să trecem peste toate încercările vieţii, singurul nostru scop fiind TU! Tu să creşti mare şi sănătoasă, să fii fericită, să te bucuri de tot ceea ce viaţa îţi poate oferi de acum încolo!

ani02

Mama şi tata te iubesc enorm!

La mulţi ani!

Orice SHARE pe care îl daţi la această pagină sau articol îmi este de foarte mare ajutor şi totodată ajută ca problema autismului să fie cunoscută de câţi mai mulţi oameni.
Luptăm împreună împotriva autismului!
SHARE vă rog!

1 Comment

  1. Sis | | Reply

    2 anișori iubirea mea mică!!! La multi ani copila scumpa si dulce!!!Te iubesc mult mult mult!!!!.Sa fii sănătoasă și să ai parte de tot ce este mai frumos si minunat in viața!Pup gurita ta dulce!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.